Oleks se sää, jota mä olen ettiny?

Eräänä päivänä kaupungin huolettomin poikamies, Kauko Lämpö julkaisee deitti-ilmoituksen ja alkaa vihdoin etsimään sitä aitoa ja oikeaa lämpöä. Myös Konsta Koti ja Kiira Kiinteistö etsivät omilla tahoillaan lämpöä deittailun maailmasta. Viestien välityksellä käydään lämpöä nostattavia keskusteluja ja katseitakin vaihdetaan treffien parissa. Vaan kuinkas Kauko Lämmön sitten käykään?

Runsaasti sydämiä.

Klikkaa alla olevia kuvia, niin pääset lukemaan miten tarina etenee.

Fiksu ja lämminhenkinen

Ihan näiltä nurkilta löytyy ympäristöä vaalivaa ja huolettomuutta tarjoavaa kaukolämpöä, joka lämmittää jo 15 000 salolaisen kodin. Lämpöä riittää jaettavaksi myös muille kodeille ja kiinteistöille – rakennuksen iästä tai koosta huolimatta. Enää tarvitaan vain ne lämpöä vailla olevat. Tiedätkö sä jonkun, joka on vailla aitoa lämpöä?

Tutustu Kaukolämpöön

Sydän, jossa lukee Järkivalinta, joka herättää lämmön sisälläsi. Allekirjoituksena Kauko Lämpö, Salo.

Tällä kertaa etsinnässä jotain kestävää

Mukavuudenhaluinen nautiskelija, joka hakee kuumaa seuraa Salon seudulta. Minua kiinnostaa erityisesti ympäristövastuullinen asuminen ja kuluttaminen. Välttelen turhia säätöjä eli etsinnässä on pysyvää huolettomuutta. Jos olet kylmempää sorttia ja epäilet kykyäsi pitää yllä lämpöä välillämme, niin swaippaa ohi. Kodistani löytyy luotettavalle ja nykyaikaiselle lämpöä säteilevälle kumppanille paikka täytettäväksi.

Tutustu Kaukolämpöön

Sydän, jossa lukee Haetaan kuumaa seuraa. Allekirjoituksena Kiira Kiinteistö, Salo.

Kyllästynyt olemaan kylmä

Tärkeitä asioita elämässä huolettomuus ja ympäristöasiat. Etsin luotettavaa ja vastuullista seuraa, joka myös etsii sitä Oikeaa. Olisi ihana löytää rinnalle toinen mukavuudenhaluinen nautiskelija, joka osaa pitää yllä lämpö välillämme.

Tutustu Kaukolämpöön

Sydän, jossa lukee Etsinnässä se Oikea. Allekirjoituksena Kiira Kiinteistö, Salo.

Mikä saa sinut lämpimäksi?

Varmaankin sauna ja kunnon halaus. Mutta myös kaukolämpö, jota tuotetaan paikallisesti jätteestä yhdistetyssä lämmön- ja sähköntuotannossa. Se johdetaan koteihin ja kiinteistöihin kuumana vetenä, joka lämmittää niin kotisi kuin käyttövetesi. Kodistasi tulee kutsuva, mikä tekee sinut onnelliseksi. Samalla ympäristö on tyytyväinen, kun valitset kotiisi energiatehokkaan ja ympäristöystävällisen lämmitysmuodon.

Tutustu Kaukolämpöön

Puhekupla, jossa lukee Mikä saa sut lämpimäksi.
Sydän, jossa lukee Tulossa pian.
Sydän, jossa lukee Tulossa pian.