Asiakkaiden ilta Korvenmäen ekovoimalaitoksella tiistaina 10.10.2023

Laitoskierros Salon ekovoimalaitoksella

Kutsumme niin nykyiset asiakkaat kuin kaukolämmöstä kiinnostuneet tutustumaan Korvenmäen ekovoimalaitokseen, jossa tuotetaan jätepolttoaineella noin 90 % Salon tarvitsemasta kaukolämmöstä. Ekovoimalaitoksen yhteyteen on rakentumassa lämmön syvävarasto, jonka avulla tasoitetaan lämmöntarpeen kausivaihteluita.

Asiakkaiden ilta järjestetään tiistaina 10.10.2023 klo 14–18 välisenä aikana. Illan aikana voi keskustella kaukolämmöstä asiantuntijoiden kanssa, nauttia pienestä purtavasta sekä päästä kierrokselle ekovoimalaitokseen.

Tilaisuus on maksuton, mutta laitoskierroksen vuoksi vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittaudu tästä linkistä!

Share on facebook
Jaa facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkedinissä
Share on email
Jaa sähköpostitse
Share on print
Tulosta sivu